Wednesday, February 21, 2007

Omaa projektipohdintaa

Sain vihdoinkin hieman edistettyä omaa projektiani - on ollut niin monta rautaa taas tulessa, että ei ole oikein tiennyt minne kaikkialle pitäisi revetä...

Joka tapauksessa, lueskelin Verkkopaulan wikistä matskuja tänään ja yritin siinä samalla saada niistä ideoita oman Suomi matkailumaana -osioni toteutukseen. Tähän osioon on tulossa yksi lähipäivä ja lisäksi rinnalle verkko-opiskelua. Opiskelijamme ovat siis aikuisia, hyvin monitaitoisia, osaavia ja kokeneita ihmisiä. Pyrkimyksenäni on siksi yrittää hyödyntää ryhmän sisältä pulppuavaa asiantuntijuutta ja saada se koottua yhteen.

Ajatuksenani on rakentaa kokonaisuus omaan Moodleemme ja yhdistää siihen avoin Wiki, jonka onnistuin perustamaan. Se löytyy TÄSTÄ. Lisäsin osoitteen myös oman blogini linkkilistalle.

Valmishan se ei toki vielä ole, enkä tiedä saako siitä kukaan muu vielä mitääntolkkua - mutta ainakin se on todistusaineistona siitä, että jotain on tehty ;-) Kaikki kommentit ja parannusehdotukset ovat tervetulleita!


Ps. Tähän blogihommeliin olen päässyt hyvin käsiksi - Ystävänpäivänä "julkaisemani" oma henk.koht. kuulumisblogini on saanut jo lukijoita sieltä täältä ja uusia merkintöjäkin on tullut lähes päivittäin!

1 comment:

Hauet said...

Hienoa Heidi,
Kävin ihmettelemässä Wiki tuotostasi ja totesin sen varsin mukavaksi. Kovasti olet saanut jo aikaan. Suomen luonto on nyt kauneimmillaan ja olis kiva nähdä siellä jotain valloittavia kuvia suomen luonnosta -onhan se meidän yksi tämänhetkisistä matkailuvalteista tuo rauhallinen ja puhdas luonto.
Kauhean tuttu tunne muuten tuo monta rautaa ja silleen... sitä on vissiin taas liikkeellä influenssa aallon tavoin:)Toivottavasti menee pian ohi eikä jätä jälkisairauksia.
Olen itsekin miettinyt tuota wikin kokeilua mutten niin syviin vesiin ole vielä tohtinut - moodle ja blogi ovat tuntuneet turvallisimmilta tässä vaiheessa. Mikä on sun tuntuma näin wikin alkumetreillä-onko se vaikea maailma? Yksi typerän tuntuinen kysymys tuli tässä moodlekuviossa mieleen: saako, ilmeisesti saa mutta miten saa värin vaihdettua web / tiedosto linkin otsikkoon ? olis hieno jaotella tietyt samaan aiheeseen liittyvät otsikot samalla värillä.
Krisse
Tsemppiä ja uusia hienoja ideoita toivotellen. Krisse