Wednesday, February 07, 2007

Skypeily onnistui

Saimme koottua kolme haukea tahoillaan koneiden äärelle testaamaan skype-yhteyksiä. Toimivat oikein hyvin eikä ongelmia ollut. Kirjoittaessani Verkkopaula-Googleen yhteenvetoa rupattelutuokiosta tajusin, että näistä puhelinkeskusteluistahan ei siis jää mitään kirjallista dokumentaatiota! Sitä on jotenkin niin tottunut, että verkossa toimiessa, blogissa ja chatissa ja sähköposteissa, ei tarvitse erikseen muistiinpanoja tehdä, kun ne syntyvät siinä samalla... Tai jos on hetken pois linjoilta, niin tipahtaa kärryiltä siitä missä mennään eikä voi käydä lunttaamassa keskustelun kulkua.

Eipä silti, että se tässä yhteydessä olisi haitannut, mutta tulipahan vaan mieleen. Ihan samalla tavallahan kaikki normaalitkin puhelut tai palaverit toimivat (että muistiinpanoja on tehtävä siis, jos mielii muistaa yksityiskohtia jälkikäteenkin...) ja kenties tarpeen vaatiessa olisin hoksannut orientoitua siihen myös verkkomeetingissä.

Mutta skypeily on ihan kivaa, käytän mielelläni vastakin :-)

1 comment:

Hauet said...

Hienoa, että skypetys on alkanut haukiparvessakin. Haukijoukkue toivon mukaan kasvaa seuraaviin yhteisyrityksiin. Olit tehnyt hyvän koosteen Verkkopaulaan. Hienoa Heidi.
Noinkohan tuo ilmainen puheyhteys skypen kautta säilyy vielä pitkään, huhuja on jo ilmoilla jotta jotain tapahtuisi ????
haihatinna