Monday, March 12, 2007

Projekti on hautumassa edelleenkin

Kaiken muun kiireen ja härdellin keskellä olen yrittänyt myös työstää omaa verkkoprojektiani eteenpäin. Olen huomannut wikin itselleni hyväksi ajatustentyöstö-muodoksi! Uusia sivuja ja linkkejä saa tehtyä vaivattomasti ja muuteltua sitten, kun huomaa, ettei joku juttu toimikaan.

Tämä osio tulee opiskelijoillemme ajankohtaiseksi ensi viikon lähiviikolla. Olen tarjonnut heille myös mahdollisuutta testata tehtäviä ja kokonaisuuden toimivuutta pelkästään verkon kautta - katsotaan, kuinka moni tarttuu siihen tilaisuuteen, olisi kiva saada aitoja "koekaniineja". Wikiä aion käyttää toteutuksessa joka tapauksessa ja etätehtävinä ainakin joitakin miettimiäni tehtäviä.

Kaikki illat ovat viime aikoina kuluneet Aleksanterin Teatterin näyttämöllä oopperaproggiksen merkeissä. Ensi-ilta oli lauantaina ja tällä viikolla esityksiä on vielä neljä tulossa. Jos satutte olemaan Helsingissä niin tervetuloa katsomaan ;-)

2 comments:

Hauet said...

Hei Heidi, Näyttää siltä että tehtäväsi alkaa myös viedä sinua mennessään. Analysoi sitten miten "koekaniinisi" kokivat tilanteen. Haluaisin itse kuulla mitkä asiat olivat helppoja ja yksinkertaisia wikiprojektissasi ja mikä on tuottanut tuskaa...
Krisse

Verkkopaula said...

Hei!
Wiki on oiva työkalu esim. oppimisprosessin luomisessa tai opiskelijoiden tuotoksien tallentimena. Kannattaa jatkaa wikin käyttöä edelleen. Tuo kokemuksesi muiden hyödyksi. -aki